Isala ziekenhuis

Zwolle

Ernst & Young

Amsterdam

IJburg

Amsterdam

Brede school

`t Harde

Basisschool de Sprankel

Zwolle

Politie Kantoor

Apeldoorn

Stellingwerf college

Oosterwolde

Tijnmuiden

Amsterdam

Isala Ziekenhuis

Zwolle

Appartementen

Zuidwolde

Medisch Spectrum Twente

Enschede

Medisch Spectrum Twente

Enschede

EXPO

Hengelo

EXPO

Hengelo

Gezond en veilig werken Roadshow


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt al jaren deel uit van de bedrijfsvoering van Panelen Holland.

In het kader van "gezond en veilig werken" hebben wij op 16 juni samen met het team van "5x beter", een roadshow georganiseerd over het thema "schadelijk geluid".

Samen met mede-branchegenoten zijn we deze dag hierover in gesprek gegaan en hebben getracht oplossingen te zoeken om de gevolgen van schadelijk geluid zoveel mogelijk te beperken. De 5x beter truck was de gehele dag op het terrein van Panelen Holland aanwezig, waar in de ochtend onderstaande film werd getoond. In deze film is te zien wat de mogelijke schadelijke gevolgen van lawaai tijdens metaalbewerking zijn. Deze film is gedeeltelijk bij Panelen Holland opgenomen.

 

 

Na samen geluncht te hebben, was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door de productiehallen van Panelen Holland en zo meer inzicht te krijgen in het productieproces. Tijdens deze rondleiding was te zien hoe de 3 P's van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dagelijks in de praktijk worden gebracht, namelijk People, Planet, en Profit!

In de middag hebben we al onze medewerkers uitgenodigd om deel te nemen aan de quiz "wat hoor jij ?". Op deze manier werd de kennis van ons personeel op het gebied van schadelijke gevolgen van lawaai en hoe deze voorkomen kunnen worden op de proef gesteld.

Aan het einde van de dag ging elke medewerker met een "goodie-bag" met handige inhoud naar huis.
5x beter is een project van :

...terug

Meer informatie?

Wilt u naar aanleiding van deze of een andere pagina meer informatie ontvangen? Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op.