Isala ziekenhuis

Zwolle

Ernst & Young

Amsterdam

IJburg

Amsterdam

Brede school

`t Harde

Basisschool de Sprankel

Zwolle

Politie Kantoor

Apeldoorn

Stellingwerf college

Oosterwolde

Tijnmuiden

Amsterdam

Isala Ziekenhuis

Zwolle

Appartementen

Zuidwolde

Medisch Spectrum Twente

Enschede

Medisch Spectrum Twente

Enschede

EXPO

Hengelo

EXPO

Hengelo

Sprinklerinstallatie krijgt tweede leven


Na jaren trouwe dienst hebben we vorige week afscheid genomen van onze sprinklerinstallatie. Omdat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ons in het bloed zit, hebben we gekeken of we deze installatie wellicht een tweede leven konden geven.

Via onze waterleverancier Vitens kwamen we in contact met de organisatie “Water is our world “. Dit is een niet gesubsidieerde Nederlandse organisatie die zich richt op het realiseren, herstellen of verbeteren van de drinkwater – en sanitair voorzieningen in dorpen en stadjes in ontwikkelingslanden. Hierbij worden, indien mogelijk, gebruikte materialen en installaties ingezet die een tweede leven krijgen. De stichting, welke geheel uit vrijwilligers  bestaat hebben al vele projecten in het buitenland gerealiseerd waaronder Suriname, Senegal, Indonesië en Vietnam.

We zijn blij dat we op deze manier weer ons steuntje op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben kunnen bijdragen.

Heeft u ook gebruikte installaties of materialen die u wilt doneren? Kijk voor meer informatie op www.waterisourworld.com

...terug

Meer informatie?

Wilt u naar aanleiding van deze of een andere pagina meer informatie ontvangen? Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op.